Internationalization with EU funding (Nivala, Finland)

Aika: Tiistai 02.05.2017 klo 12:00 - 16:00
(HUOM! Lisäksi Process-SME Työpajat 16:00 - 18:00)
Paikka: Teknologiakeskus NITEK, Iso sali, Pajatie 5, 85500 Nivala

Rakennerahastorahoituksen lisäksi Euroopan unioni rahoittaa kansainvälisesti toteutettavia hankkeita EU:n erillisohjelmien kautta. Tämä rahoitus tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden aktiivisille ja osaaville toimijoille innovatiivisten hankkeiden toteuttamiseen yhdessä kansainvälisten yhteistyökumppaneiden kanssa. Erillis-ohjelmahankkeet ovat yleensä budjetiltaan suurempia kuin muut EU-hankkeet, mutta hankkeiden kestoissa ei yleensä ole juuri eroa. Useimmat erillisohjelmat ovat yhden toimialan ohjelmia ja koko unionin laajuisia. Rahoitusta haetaan pääsääntöisesti suoraan Euroopan komissiolta.

Oulun Eteläisen ja Raahen seudun kehittämisorganisaatiot järjestävät kansainvälistymisestä kiinnostuneille PK-yrityksille ja muille toimijoille tarkoitetun EU-erillisrahoitusseminaarin klo 12-16. Tilaisuuden jälkeen klo 16-18 pk-yrityksille mahdollisuus osallistua ProcessSME-hankkeen työpajaan.

Klikkaa ja näe koko ohjelma

Ennakkoilmoittautumiset pyydetään tekemään viimeistään torstaina 27.04.2017 sähköpostitse osoitteeseen sami.kaarto@nihak.fi. Tervetuloa!

PK-yrityksen kansainvälistymisen askeleet -hankkeen keskeisin tavoite on yritysten henkilökuntien kansainvälistymis-taitojen ja osaamisen kehittämisen kautta saada alueen yrityksiin lisää kansainvälistä kauppaa, kasvattaa yritysten lii-kevaihtoa, kannattavuutta ja lisätä työpaikkoja. Process-SME -hanke kehittää uusia liiketoimintamalleja prosessi-teollisuutta palveleville PK-yrityksille yhdessä ruotsalaisten ja norjalaisten toimijoiden kanssa.

kommentointi suljettu.